2022-01-04 09:30:00

Abdullah Gül Üniversitesi, UC Leuven-Limburg ve Prag Kimya ve Teknoloji Üniversitesi ile yeni Erasmus anlaşmaları imzalayarak ortaklıklarını artırdı.

UC Leuven-Limburg (UCLL), 15.000'den fazla öğrencisi ve 8 kampüsü ile Belçika'daki en büyük uygulamalı bilimler üniversitelerinden biridir. Sağlık, sosyal hizmet, yönetim, teknoloji ve öğretmen eğitimine odaklanırlar. 1.700 personel ve 300 araştırmacı ile 18 profesyonel lisans programı, 14 bir yıllık ileri lisans programı ve 33 lisansüstü sertifika eğitim programı vardır. Sürekli olarak 45'in üzerinde uluslararası projede yer aldılar.

Prag Kimya ve Teknoloji Üniversitesi, Çekya'da kimya alanında birinci sınıf bir çalışma ve araştırma merkezidir ve ülkenin teknik kimya, kimyasal ve biyokimyasal teknolojiler, malzeme ve kimya mühendisliği, gıda kimyası ve çevre çalışmalarına odaklanan en büyük eğitim ve araştırma kurumlarından biridir.